Beoordelingen

Bekijk wat anderen van ons vinden

FeedbackCompany
9,1
115 beoordelingen
  • Jan Bosch
    9,0

    "prima"

    Jan Bosch - 22-12-2022

  • jg ter-harmsel
    10,0

    "geheel zoals belooft"

    jg ter-harmsel - 19-11-2022

  • b van Dinther
    8,0

    "In 1ste instantie onbekend en twijfelachtig maar bij verder onderzoek toch besteld en z e maken waar wat ze beloven, snel geleverd vlg's opgave en eigen merk cartridges werken goed in mijn EPSON printer. Prijs wat ook oke dus volgende keer ga ik eerst hier kijken voor mijn benodigdheden."

    b van Dinther - 10-11-2022

  • Prive
    1,0

    "zeer slecht"

    Prive - 03-11-2022

  • de Jong
    10,0

    "Bestelde een printerreiniger, terwijl mijn printer er direct erna helemaal mee ophield. Ze hebben de bestelling direct geannuleerd. "

    de Jong - 28-09-2022

  • Hartmut Esche
    10,0

    "👍 👍 👍 "

    Hartmut Esche - 24-08-2022

  • Dennis
    10,0

    "Top! De betaalbare reiniging cartridges hebben het leven van mijn printer gered. Kan weer super scherp afdrukken nadat er eerst helemaal niks uit kwam. Vlot geleverd via de brievenbus!"

    Dennis - 24-08-2022

  • C.I.J. C.I.J. Vlielander - de Goede
    8,0

    "Heel goed"

    C.I.J. C.I.J. Vlielander - de Goede - 15-06-2022

  • PV
    9,0

    "Top"

    PV - 01-06-2022

  • Henk Brons
    9,0

    "Goede bestelprocedure. Prompte verzending"

    Henk Brons - 31-05-2022

  • Gerard Steur
    10,0

    "Gewoon Top"

    Gerard Steur - 14-04-2022

  • Willem gerards
    10,0

    "Het bedrijf werkt zeer coreckt mwt de aflevering van het bestelde "

    Willem gerards - 07-03-2022

  • Marie Franck
    9,0

    "Heel good "

    Marie Franck - 07-03-2022

  • Nico Rusman
    10,0

    "Nu goed, kreeg eerst geen reactie, maar dat is ruimschoots goedgemaakt"

    Nico Rusman - 14-09-2020

  • Pascal
    9,0

    "Prima"

    Pascal - 03-06-2020

  • Eric Bartolain
    4,0

    "Super günstige und gute Druckertinten und einer der wenigen Händler, der Reinigungspatronen anbietet. "

    Eric Bartolain - 03-06-2020

  • Emiel Mets
    10,0

    "Zeer goed "

    Emiel Mets - 24-05-2020

  • A. STURM
    7,0

    "Goed"

    A. STURM - 21-04-2020

  • Aad Tieleman
    10,0

    "Keurig en snelle bevestiging van mijn bestelling."

    Aad Tieleman - 16-04-2020

  • Koen Den Dunnen
    10,0

    "hun product doet wat het belooft voor een gunstige prijs."

    Koen Den Dunnen - 15-04-2020

  • Yvan Decamps
    10,0

    "très bonne expérience "

    Yvan Decamps - 03-04-2020

  • anonymous
    10,0

    "livraison rapide tarif intéressant très professionnel"

    anonymous - 03-04-2020

  • J.E. Eleveld
    10,0

    "Uitstekende producten en snelle levering"

    J.E. Eleveld - 03-04-2020

  • Andre Wulder
    10,0

    "Zeer goed "

    Andre Wulder - 30-03-2020

  • Laura S.
    10,0

    "top service!"

    Laura S. - 27-03-2020

Wij worden beoordeeld met een 9,1!

FeedbackCompany
9,1
115 beoordelingen
Openingstijden 9,1
  • Eenvoudig en veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Jan Bosch
9,0

"prima"

Jan Bosch - 22-12-2022

jg ter-harmsel
10,0

"geheel zoals belooft"

jg ter-harmsel - 19-11-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op +31 20 261 4883.

Winkelmandje

Je hebt geen producten in je winkelmandje liggen.
Bezorgkosten
Gratis
Totaal
0,00
Naar afrekenen
Webshop Keurmerk
DHL PostNL iDEAL PayPal Klarna