Beoordelingen

Bekijk wat anderen van ons vinden

FeedbackCompany
9,1
111 beoordelingen
  • de Jong

    10,0

    "Bestelde een printerreiniger, terwijl mijn printer er direct erna helemaal mee ophield. Ze hebben de bestelling direct geannuleerd. "

    de Jong - 28-09-2022

  • Hartmut Esche

    10,0

    "👍 👍 👍 "

    Hartmut Esche - 24-08-2022

  • Dennis

    10,0

    "Top! De betaalbare reiniging cartridges hebben het leven van mijn printer gered. Kan weer super scherp afdrukken nadat er eerst helemaal niks uit kwam. Vlot geleverd via de brievenbus!"

    Dennis - 24-08-2022

  • C.I.J. C.I.J. Vlielander - de Goede

    8,0

    "Heel goed"

    C.I.J. C.I.J. Vlielander - de Goede - 15-06-2022

  • PV

    9,0

    "Top"

    PV - 01-06-2022

  • Henk Brons

    9,0

    "Goede bestelprocedure. Prompte verzending"

    Henk Brons - 31-05-2022

  • Gerard Steur

    10,0

    "Gewoon Top"

    Gerard Steur - 14-04-2022

  • Willem gerards

    10,0

    "Het bedrijf werkt zeer coreckt mwt de aflevering van het bestelde "

    Willem gerards - 07-03-2022

  • Marie Franck

    9,0

    "Heel good "

    Marie Franck - 07-03-2022

  • Nico Rusman

    10,0

    "Nu goed, kreeg eerst geen reactie, maar dat is ruimschoots goedgemaakt"

    Nico Rusman - 14-09-2020

  • Pascal

    9,0

    "Prima"

    Pascal - 03-06-2020

  • Eric Bartolain

    4,0

    "Super günstige und gute Druckertinten und einer der wenigen Händler, der Reinigungspatronen anbietet. "

    Eric Bartolain - 03-06-2020

  • Emiel Mets

    10,0

    "Zeer goed "

    Emiel Mets - 24-05-2020

  • A. STURM

    7,0

    "Goed"

    A. STURM - 21-04-2020

  • Aad Tieleman

    10,0

    "Keurig en snelle bevestiging van mijn bestelling."

    Aad Tieleman - 16-04-2020

  • Koen Den Dunnen

    10,0

    "hun product doet wat het belooft voor een gunstige prijs."

    Koen Den Dunnen - 15-04-2020

  • Yvan Decamps

    10,0

    "très bonne expérience "

    Yvan Decamps - 03-04-2020

  • anonymous

    10,0

    "livraison rapide tarif intéressant très professionnel"

    anonymous - 03-04-2020

  • J.E. Eleveld

    10,0

    "Uitstekende producten en snelle levering"

    J.E. Eleveld - 03-04-2020

  • Andre Wulder

    10,0

    "Zeer goed "

    Andre Wulder - 30-03-2020

  • Laura S.

    10,0

    "top service!"

    Laura S. - 27-03-2020

  • Ger Bolhoeve

    10,0

    "Qua inkt en prijs:TOP. Wat betreft inktpatronen voor nieuwere printers: SLECHT. Als de printer aan vernieuwing toe is, zijn er nagenoeg geen cartridges te koop. Voor de meeste cartridges is geen printer meer te koop."

    Ger Bolhoeve - 17-03-2020

  • Mevr. van Stiphout

    9,0

    "Ik heb een heel goede ervarin gmet dit bedrijf en ook tijdens het korte telefonisch kontakt ben ik netjes geholpen!"

    Mevr. van Stiphout - 17-03-2020

  • anonymous

    8,0

    "goed"

    anonymous - 12-03-2020

  • pascale

    10,0

    "snelle levering"

    pascale - 12-03-2020

Wij worden beoordeeld met een 9,1!

FeedbackCompany
9,1
111 beoordelingen
Openingstijden 9,1
  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Eenvoudig en veilig betalen
  • Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

de Jong

10,0

"Bestelde een printerreiniger, terwijl mijn printer er direct erna helemaal mee ophield. Ze hebben de..."

de Jong - 28-09-2022

Hartmut Esche

10,0

"👍 👍 👍 "

Hartmut Esche - 24-08-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op +31 20 261 4883.

Winkelmandje

Je hebt geen producten in je winkelmandje liggen.
Bezorgkosten
Gratis
Totaal
€0,00
Naar afrekenen
Webshop keurmerk DHL PostNL iDEAL PayPal Klarna