Reinigingscartridges Epson

Op zoek naar reinigingscardridges voor je Epson printer? Met de reinigingscartridges van ink&print voorkom je vervuilde printknoppen, verminder je inktverlies en verleng je de levensduur van je Epson printer. Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Het onderhouden van cartridges is essentieel voor de duurzaamheid van je printer. Door je Epson-printer regelmatig te reinigen met een reinigingscartridge, voorkom je vervuilde printkoppen, verminder je inktverlies en verleng je de levensduur van je printer.

Wanneer een printer veelvuldig in gebruik is kunnen de printkoppen vervuilt raken en dichtslibben. Daarentegen kan de inkt juist drogen als de printer weinig gebruikt wordt. Vervuilde printkoppen en opgedroogde inkt kan resulteren in witte strepen op het printwerk.

Beide problemen zijn te voorkomen en op te lossen door de printer regelmatig te reinigen. Dat doe je met onze reinigingscartridges.

Dankzij de reinigingscartridges wordt de levensduur van je Epson printer verlengd en zal er minder inktverlies optreden. Hierdoor bespaar je op zowel de inkt als de vroegtijdige aanschaf van een nieuwe printer.

Ink&print adviseert om de printer eerst te reinigen met een reinigingscartridge voor je de nieuwe cartridge plaatst.

FeedbackCompany
9,1
105 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

Wij worden beoordeeld met een 9,1!

FeedbackCompany
9,1
105 beoordelingen
Openingstijden 9,1

Gerard Steur

10,0

"Gewoon Top"

Gerard Steur - 14-04-2022

Willem gerards

10,0

"Het bedrijf werkt zeer coreckt mwt de aflevering van het bestelde "

Willem gerards - 07-03-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op +31 20 261 4883.